top of page

Begeleiden van een creatieve innovatiedag

20230621_151849.jpg

Vraag

Enviu wil samen met ROS (Rotterdamse Stadsfietsen) een inclusieve deelfiets in Rotterdam introduceren. Zij vroegen mij om een creatieve innovatiedag met een uiteenlopend gezelschap te programmeren en begeleiden om tot een sterk bedrijfsconcept te komen.

Aanbod

2023_Cammanication_CTA-02-oranje_edited.

In een uitgebreid programma met verschillende werkvormen bracht ik deze uiteenlopende groep bij elkaar en ontdekten zij de markt van Rotterdamse stadsfietsen. Zij ontwikkelden een grote hoeveelheid aan ideeën en maakten twee concepten om inclusieve deelfietsen te introduceren.

Aanzetten

AANzetten van de deelnemers bij het eerste idee van inclusieve deelfietsen met een super snelle & strakke presentatieronde.

Betrokkenheid

BETROKKENHEID bij de doelgroep door een toelichting vanuit potentiële gebruikers & een visuele presentatie van marktonderzoek.

Creatie

Ontwikkeling en CREATIE van een enorme hoeveelheid van ideeën & twee uitgewerkte concepten met een vernieuwd perspectief.

Image by Panos Teloniatis

Resultaten

Twee concepten met een vernieuwend perspectief op het bedrijfsconcept werden ontwikkeld met een grote hoeveelheid ideeën om na validatie verder te finetunen.

Ook een creatieve innovatiesessie?

Een idee voor een nieuw bedrijf of dienstverlening, vraagt om een concept wat je kunt testen bij de doelgroep. Wil je ook een bedrijfsconcept ontwikkelen in een creatieve innovatiesessie?  Neem contact op!

bottom of page